Paletni viličarji so enostavni External link opens in new tab or windowviličarji, ki so nepogrešljiv del logistike in so namenjeni lažjemu transportu palet. Omogočajo nam prevažanje, nakladanje in razkladanje težkih palet, na preprost način. Njihova uporaba je varna in primerna za vožnjo na različnih talnih podlagah- kar jim daje veliko prednost pred drugimi.


Za kaj se uporablja paletni viličar?


Naši paletni viličarji se uporabljajo za manipuliranje velikih količin blaga in težkih tovorov na kratkih razdaljah.

 
Nudimo različne vrste in modele paletnih viličarjev:

  • električni viličar Jungheinrich EJD 220 (premore 2000 kg nosilnosti ter dvig od 1300 do 2600 mm);

  • električni paletni viličar Jungheinrich EJC 212 (zagotavlja nosilnost 1200 kg in dviga od 1300 do 2900 mm);

  • električni nizkodvižni paletni viličar Casab P218 (nosilnosti do 1800 kg);

  • električni nizkodvižni paletni viličar Linde T20SP (zmore nosilnost do 2000 kg).


Paletni viličar in ročni paletni viličar


Za podjetja, ki skladiščijo ali drugače operirajo s paletami priporočamo naše paletne viličarje v ročni ali motorizirani izvedbi.

Na voljo so:

  • ročni paletni viličar s klasičnimi kolesi ali s posebnimi brezslednimi kolesi (nosilnost od 2 do 3 tone);

  • elektro ročni paletni viličar- nizko ali visokodvižni, namenjen le premikanju palet nosilnosti od 1 do 3 ton.

Vse viličarje skrbno pregledujemo in jih servisiramo. Ob najemu ali nakupu rabljenega viličarja vam v primeru kakšne pomanjkljivosti, le to zaupamo. Na voljo so vam vse naše mobilne enote specializiranih strokovnjakov, ki vam bodo nudili pomoč ob morebitni okvari. Če bodo ugotovili, da se, če te ne da na licu mesta rešiti, vam bodo zagotovili drug viličar brezplačno.


 Glede na velikost, delo ali terenske zahteve zagotovo najdemo za vas pravi paletni voziček, ročni viličar ali motoriziran paletni viličar. Paletni viličarji so konstantno na zalogi. Ročni paletni viličar z klasičnimi kolesi ali z specialnimi brezslednimi kolesi, nosilnosti od 2- 3 tone evropskih proizvajalcev vseh možnih dimenzij. Elektro ročni paletni viličar, bodisi nizko dvižni , ki je namenjen le premikanju palet nosilnosti od 1 tone do 3 tone  ali elektro ročni visoko dvižni viličar je vedno na zalogi. Za vse pri nas kupljene viličarje skrbimo prednostno.


Kaj je paletni voziček?


Paletni voziček je voziček, s katerim si pomagamo prevažati palete. Veliko paletnih vozičkov ima na vilicah tretje kolo, za lažji transport in premagovanje robov. Paletnemu vozičku rečemo tudi nepogrešljiv pripomoček v logistiki, saj bi brez njega bilo prevažanje dobljenega tovora veliko težje.

Indos viličar in drugi skladiščni viličarji


Za bolj kompaktna skladišča nudimo viličarje indos ter druge kompaktne plinske ter električne viličaje, ki bodo vaš vsakodnevni partner pri delu za hiter, ugoden in varen transport.