V kolikor se odločate za viličarja, pa bi želeli cenovno ugodno rešitev smo za vas pripravili aktualno ponudbo rabljenih viličarjev.

V kolikor iščete samo rabljen paletni viličar ali robustnješi dizelski viličar, smo prepričani, da boste našli nekaj zase. V External link opens in new tab or windownaši ponudbi boste našli viličarje znamk TOYOTA, JUNGHEINRICH, LINDE, KALMAR in še več.


Viličarji praktično zagotavljajo dolgoletno delovanje in brezskrbno uporabo, saj so redno servisirani in vzdrževani iz smeri naše ekipe strokovnjakov. Če se odločite za viličarja po ugodnih cenah, imamo za vas pripravljeno aktualno ponudbo rabljenih viličarjev.Popolno servisirani rabljeni viličarji

Ponosni smo na izkazano zaupanje naših partnerjev iz Nemčije, Avstrije in Belgije za katere redno obnavljamo viličarje. Obnova viličarjev je izvedena profesionalno in zavzema od kleparske, ličarske, mehanične , elektro storitve ali pa predelave. Za vse svoje storitve izdamo potrdila in garancijo.Vedno aktualna ponudba rabljenih viličarjev

 Preglejte našo aktualno ponudbo v mesecu juniju 2021!


Akcija viličarji JUN 2021


 Za ponudbo rabljenih viličarjev pokličite na telefon: External link opens in new tab or window031 605 444 saj se zaloga spreminja na dnevni bazi.

Vsi viličarji so v brezhibnem stanju. Na vse rabljene viličarje priznavamo garancijo.


 


Zakaj so rabljeni viličarji boljši kot novi?

Zagotovo so rabljeni viličarji boljši zato, ker ponujajo ugodnejši najem, uporabo in prav tako jih lahko kasneje od nas odkupite. Viličarji so, preden gredo k naročniku in kasneje ko se vrnejo, skrbno pregledani in v primeru kakšne obrabe ali okvare primerno popravljeni.


Ponujamo tudi popolni servis rabljenih viličarjev, pri katerih nam zaupajo partnerji iz Nemčije, Avstrije in Belgije. Zanje redno obnavljamo viličarje in smo ponosni in hvaležni za njihovo zaupanje.


Viličarji rabljeni so deležni izvedeno profesionalne obnove, ki zavzema več vrst storitev in predelave:

  • kleparske;

  • ličarske;

  • elektro in mehanične.


Za vse storitve se izdajo potrdila in garancija.


Kdaj se odločiti za nakup rabljenega viličarja namesto novega?

Za nakup rabljenega viličarja se lahko odločite kadarkoli. Lahko ga pred nakupom najamete, ga preizkusite med delom, in če ste v pomanjkanju ter bi vam prišel prav, imate možnost nakupa, ki vam zagotovo zmanjša stroške za polovico v primerjavi z nakupom novega.


Rabljen viličar je utečen in glede na vse strokovne servise, ki se na njem opravijo prav tako kot nov.