Viličarji

 
Viličar omogoča hiter in učinkovit transport materiala na vašem delovišču, skladišču ali na terenu. SVT servis vam v teh primerih nudi rešitev za vse vaše logistične izzive z izbiro viličarja, ki lahko zadosti vsem pogojem tako po moči kot prilagodljivosti na teren ali specifične transportne naloge. Izbirate lahko med znamkami viličarjev LINDE, DIECI ter MANITOU.

Viličarji so učinkoviti stroji, ki omogočajo hiter in učinkovit transport materiala na vašem delovišču, v skladišču ali na terenu. Za hitre in kratke proge prenašanja tovora je viličar odlična izbira, saj ga lahko uporabljamo tako v notranjih kot prav tako zunanjih prostorih.


Viličarji so učinkoviti stroji, ki omogočajo hiter in učinkovit transport materiala na vašem delovišču, v skladišču ali na terenu. Za hitre in kratke proge prenašanja tovora je viličar odlična izbira, saj ga lahko uporabljamo tako v notranjih kot prav tako zunanjih prostorih.


linde viličar

LINDE VILIČAR

 terenski viličar

DIECI TELESKOPSKI TERENSKI VILIČAR

 manitou viličar

MANITOU VILIČARViličarist mora na viličarju z motornim pogonom, za delo, ki ga opravlja ves čas pritiskati in spuščati sklopki, zavirati in pospeševati oziroma kontrolirati upravljanje plina.
Da bi samo vožnjo naredili lažjo, so strokovnjaki razvili še druge vrste pogonov za viličarje:

  • Električni pogon (priključen je na električni kabel z napetostjo med 220 V in 380 V);

  • akumulatorski pogon (elektromotor, ki dobiva električni tok iz akumulatorja- najbolj razširjen pogon);

  • z notranjim zgorevanjem (dizelski ali bencinski motorji) ter

  • avtomatični pogon (to je akumulatorski ali električni viličar, ki za svoje delo ne potrebuje voznika, saj vse opravlja sam - robot).


TOYOTA VILIČAR

 

BAUMANN VILIČARJI